Obavijest

Poštovani/e učenici/e,

Svaka školska godina predstavlja  izazov i sa sobom nosi određeni teret. Međutim, ova godina bila je drugačija i teška na svoj način. Učenje, u doba korone, bila je još jedna lekcija koju ste morali naučiti. Daleko od školskih klupa, nastave koja je bila lišena razredne atmosfere, prirodne dinamike, iako daleko od svojih vršnjaka ali i profesora, ipak ste se izborili i pobijedili. Pokazali ste izuzetnu odgovornost, marljivost i kreativnost, te se uspješno nosili  s izazovima koje nam je donijela pandemija COVID – 19.

Razlika između mogućeg i nemogućeg je samo u količini truda, vremena i energije koje utrošiš. Ostanite vjerni sebi, budite sigurni u sebe i svoje snove i usudite se ostvariti ih.

Upućujemo vam iskrene čestitke za uspješno završenu školsku godinu. Nastavite da radite na sebi i svom znanju. Budućnost, koju gradite, vjerovatno će biti bolja. Zato uživajte u školi, učite, stičite znanje i radne navike, jer samo na taj način ćete moći uživati u životu koji vas čeka i biti spremni  za sve izazove koje vam život  donosi.