NJIHOV USPJEH NIJE KONAČAN

Cijena uspjeha je težak rad, posvećenost i odlučnost.  Postoji mnogo načina da se dostigne uspjeh u životu, a naši učenici su pronašli ključ svog uspjeha.

Ponosni smo zbog uspjeha Alema Fejzića, košarkaša i učenika trećeg razreda gimnazije naše škole.  Upravo je Alem svojim trudom i zalaganjem u sportu kojim se bavi izabran za najperspektivnijeg sportistu Općine Hadžići  i perspektivnog sportistu Kantona Sarajevo. Trenutno igra za juniorsku i seniorsku selekciju OKK Spars iz Sarajeva. Alem bilježi i uspješne nastupe za juniorsku reprezentaciju  BiH  u  Rumuniji.

Čomor Adna, učenica trećeg razreda gimnazije prepoznata je kao najbolja sportistkinja Općine Hadžići. Adna se uspješno bavi atletikom i trenira u Atletskom klubu Novi Grad. Za sada, Adna je državna prvakinja u disciplini skok u dalj, a na državnom prvenstvu za seniore osvojila je treće mjesto. Osim toga, kapiten je atletske sekcije. Nesumnjivo je da su hrabrost, odlučnost i upornost osobine dobro poznate Adni, a nadamo se da će joj one donijeti još zlatnih odličja.