Aktuelnosti

Ispraćaj u penziju

Zasluženi dani penzije nakon dugogodišnjeg rada i predanosti konačno su došli za dva uposlenika JU Srednjoškolski centar Hadžići. Na samom završetku  školske godine u zasluženu mirovinu ispraćamo profesora Ediba Edu Dupovca i Sulejmana Bajrića Suleta.

Profesor Edib je dugogodišnji član našeg kolektiva koji je, zasigurno, ostavio neizbrisiv trag svojim radom u prosvjeti. S radošću ga se sjećaju i kolege profesori ali i učenici, kako oni koji su već postali kolege profesori, tako i oni koji su tek završili svoje školovanje.

Sulejman je dio našeg kolektiva još od 1996.godine. Sve ove godine naš Sule je obavljao svoje radne zadatke i učestvovao u realizaciji  svih aktivnosti vezanih za njegovo područje djelovanja.    

Tom prilikom prigodne poklone je ispred kolektiva Škole uručio direktor naše škole te se zahvalio budućim penzionerima na nesebičnom zalaganju u nastavi i nastavnom procesu.

Našim kolegama penzionerima želimo da nadolazeće penzionerske dane provode u zdravlju, u krugu porodice i prijatelja živeći život kakav su oduvijek željeli živjeti.