Obavijest

Dragi naši maturanti

U protekla tri mjeseca, nailazili smo na neke nepredviđene situacije koje su dominirale i remetile sve naše aktivnosti, kako životne, tako i radne, društvene, školske.

Pojavom virusa COVID-19, koji je zahvatio i našu zemlju zajednički smo učili i prevazilazili  brojne lekcije, a jedna od njih je i ta, da ne možemo uvijek utjecati na slijed okolnosti, planova i želja.

Svi naši maturanti, ove godine od samog uvođenja online nastave pa sve do završetka školske godine,  uskraćeni su za mnogo toga, ali smo suosjećajući s njima, polagali nadu u što brži završetak pandemije i mogućnost održavanja svečanosti maturske večeri.

Ono čemu smo se radovali bila je vijest da je popuštanjem epidemioloških mjera dozvoljeno održavanje maturalnih proslava, koju smo za naše maturante planirali u hotelu Hills 19.6.2020. godine, čime je euforija svih nas bila u porastu, jer smo kao kolektiv imali u planu, na poseban način vaše matursko veče učiniti još svečanijim.

Međutim, ono što nas posebno žalosti, je činjenica da zbog okolnosti na koje nemamo utjecaja i da zbog povećanog broja novozaraženih coronavirusom moramo otkazati proslavu maturske večeri.

Dragi naši maturanti, svjesni smo da vam ove trenutke ne možemo nadoknaditi, ali nećemo izgubiti nadu da će stanje elementarne nesreće u zemlji prestati što prije te stvoriti mogućnosti za  jedno okupljanje, koje će barem približno biti maturskoj večeri.

Budite zdravi i sretni i radujte se, jer će sve ovo što prolazimo jednom proći.