ZAHVALNICA NAŠIM DONATORIMA

Maturalna eksurzija je doživljaj kojim se kruniše završetak važne faze u životu svakoga od nas. Ako pitate srednjoškolce za ekskurziju, reći će vam da je to iskustvo života za pamćenje, koje bi rado ponovili.
Nažalost, nisu svi u mogućnosti da obogate svoj život ovim iskustvom. Razlozi su mnogi, ali jedan od najčešćih je onaj finansijske prirode.
Učenicima završnih razreda naše škole uvijek se pruži najljepša prilika njihovog života u vidu donacija naših prijatelja. Sa zadovoljstvom možemo reći da je taj krug ljudi koji nam pomažu, iz godine u godinu, sve veći.
Ovom prilikom zahvaljujemo se našim vjernim prijateljima, roditeljima i firmama koji su i ove godine pomogli da na maturalnu ekskurziju ode što veći broj učenika ukupno 142. Oni su: Općina Hadžići, Seos d.o.o, Montain d.o.o, Protekt-ing d.o.o, Adana CO d.o.o, Tehnički remontni zavod D.D., Tarčin Forest Resort & Spa Sarajevo – Mgallery, Casper 2 TR, Libe Hadžići, Braća Mujić – Deker, MBA Centar, Mersad Duharkić i Salko Japalak.
Pri tome uvažavamo želju nekih da ostanu anonimni, prije svega roditelja naših učenika, kao i naše bivše učenice koja je omogućila da dva maturanta naše škole odu na ekskurziju.
Posebno se zahvaljujemo Općini Hadžići i općinskom načelniku, Hamdi Ejuboviću, kao dugogodišnjim partnerima/saradnicima/prijateljima koji su uz nas u svim našim projektima, naročito ovom, za naše učenike posebnom.